"Echt zo bijzonder hoe je alles vastgelegd hebt 😍😍 Heel speciaal om de dag door middel van jou foto's weer zo terug te zien. Echt schitterend 🥰"

—E&E

Hoi, ik ben Susan, trouwfotograaf en familiefotograaf uit Groningen.


Ik woon in Groningen met mijn man en 2 jongens. Fotograferen is wat ik het allerleukste vind. Ik houd ervan om mensen vast te leggen zoals ze zijn en een zo een lach op je gezicht te toveren.


Mijn liefde voor fotografie begon met het vastleggen van mijn eigen gezin. Ik houd van lekker ongedwongen, niet te veel geposeerde foto's. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik mooi licht zie, veel liefde voor het gouden uurtje voor zonsondergang!


Ik fotografeer graag de liefde, of dit nu is de liefde tussen 2 mensen op een bruiloft met al hun geliefden, de liefde van een gezin of de liefde voor een (ongeboren) baby. Je kunt bij mij terecht voor bruidsfotografie, gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie, een loveshoot of newbornfotografie. Ook fotografeer ik graag jullie dagelijks leven tijdens een Day in the life reportage. Ik werk met name in Groningen, Drenthe en Friesland.


Tijdens een fotosessie vind ik het belangrijk dat jullie vooral veel plezier hebben samen, dan ontstaan vaak de mooiste plaatjes. En bovendien kun je dan later bij het zien van de foto's terugkijken op een leuke ervaring.


Zie ik jou snel?

Fotograaf Groningen Drenthe Friesland
Mijn werkwijze


Relaxt

Ongedwongen

Rustig

Op zoek naar echte momenten

dichtbij

Snelle service

Persoonlijke aandacht


Fotograaf Groningen
Mijn favorieten

Reizen
sushi
knuffelen met de kinderen
uit eten
broodjes uit de oven
bloemen
spelletjes
muziek
cocktails
lentezon
thee
Groningen
Mijn favorieten

Reizen
sushi
knuffelen met de kinderen
uit eten
broodjes uit de oven
bloemen
spelletjes
muziek
cocktails
lentezon
thee
Groningen

Marilou - Zwangerschap

1 / 4

"Eigenlijk vond ik het maar spannend zo'n fotoshoot, maar ik besloot toch uit mijn comfortzone te stappen. Susan bleek hiervoor de geschikte persoon."

1 / 4

"De liefde voor fotografie begon bij het vastleggen van de prachtige momenten in mijn eigen gezin"

—Susan

"Susan heeft veel talent en liefde voor fotografie. Ze is enthousiast en je voelt je meteen bij haar op je gemak."

—Marielle

Stuur me een berichtje