Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?

Yes, jullie gaan trouwen! Een dag waarop jullie de liefde vieren, samen met jullie dierbaren. Een dag vol plezier, goede gesprekken, een drankje, lekker eten en fijne muziek. Later zul je je deze dag herinneren als een van de mooiste dagen van jullie leven. Wanneer je je trouwalbum doorbladert, brengen de foto's je weer terug naar die ene speciale dag waarop jullie JA tegen elkaar zeiden voor het leven!


Als jullie trouwfotograaf help ik jullie met het vastleggen van deze momenten, met mijn foto's vertel ik jullie verhaal. Zelfs momenten die jullie niet bewust meekrijgen op de dag, leg ik voor jullie vast, zodat jullie deze later kunnen terugkijken. Bij mij kun je rekenen op kleurrijke, natuurlijke foto's. Het liefst leg ik jullie hele dag vast, vanaf het aankleden tot het feest, zodat ik jullie complete dag in beeld kan vangen.


Ik kies er bewust voor om slechts een beperkt aantal bruiloften per jaar vast te leggen. Dit heeft voor jullie een aantal voordelen. Persoonlijk contact, snelle levering en je kunt er verzekerd van zijn dat ik altijd vol energie, enthousiasme en plezier jullie dag fotografeer! Dus zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Friesland, Groningen of Drenthe, neem dan snel contact met mij op! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Jullie liefde vastgelegd!

Mijn stijl: verhalend, warm, kleurrijk met oog voor detail.

"Echt zo bijzonder hoe je alles vastgelegd hebt 😍😍 Heel speciaal om de dag door middel van jou foto's weer zo terug te zien. Echt schitterend 🥰"

—E&E

Bruidsfotograaf Groningen
Vuurwerk bruiloft Groningen
Kinderen op bruiloft in Groningen
Trouwfoto Groningen
strandbruiloft met kinderen
Trouwen Broerekerk Friesland
bruidsfotografie groningen
Festivalbruiloft Groningen 2 bruiden
Bruidsfotograaf Groningen
Feestfotograaf bruiloft Groningen

Willen jullie een leven lang nagenieten van de foto's van jullie dag?

Lieve woorden

E&E

1 / 7

"Zo jij bent snel! Ik kan echt maar 1 ding op je foto's zeggen, WAUW!!!! Niet normaal mooi!! Wat een prachtige beelden heb je gemaakt zeg 😍😍😍. Ik ben helemaal perplex. Wij zitten ook al de hele zondag op onze roze wolk na te genieten van de heerlijke dag. Je foto's zijn tot nu toe al helemaal precies alles wat we mooi vinden, ik ben reuze benieuwd naar de rest :)"

1 / 7

Yes, jullie worden enthousiast van mijn foto's!


Susan Fotografie op jullie bruiloft?

Bruidsfotografie landgoed Nienoord

Let's meet


Vraag de trouwbrochure aan en ik check in mijn agenda of jullie trouwdatum nog vrij is. Als dit zo is plannen we een kennismakingsgesprek in.


Tijdens dit gesprek kletsen we over jullie dag en kunnen jullie meer van mijn werk bekijken.

Dit is het moment dat jullie mij kunnen boeken!


Trouwfotografie Groningen

Jullie dag


Geniet samen met jullie dierbaren van een geweldige dag!


's Ochtends wanneer jullie je klaarmaken zien jullie mij en mijn camera's. Vanaf dat moment beleef ik de dag samen met jullie en leg alle bijzondere momenten vast. De first-look, de ceremonie, taart, diner en feest!

Festivalbruiloft Groningen

Nagenieten


Snel na jullie trouwdag ontvangen jullie al de eerste beelden. Hoe gaaf is het om direct foto's te kunnen delen met jullie vrienden en familie.


Jullie ontvangen alle geselecteerde foto's in een online galerij. Ik help jullie graag met het samenstellen van een prachtig luxe trouwalbum, zodat jullie een leven lang kunnen nagenieten van jullie dag.

"Wat een prachtige foto’s, boven verwachting mooi!! Susan heeft precies alle mooie momenten weten vast te leggen en we zijn na 3 dagen nog steeds niet uitgekeken."

—J&R

Tarieven

Bruiloft

- Vanaf 6 uur fotografie
- Kennismakingsgesprek
- Persoonlijk contact
- Preview binnen een week na de bruiloft
- Online galerij met jullie foto's

In de trouwbrochure lees je alles over mijn werkwijze en tarieven.

vanaf 1695 euro


Vraag hier direct de trouwbrochure aan:

Ik probeer binnen 48 uur te reageren op jouw berichtje. Soms komt mijn mail in de ongewenste post terecht. Heb je geen bericht van mij ontvangen, check dan ook even je spambox.

Trouwfotograaf Stadslab Groningen
Bruiloft feest fotograaf
Kasteel trouwen Groningen fotograaf
Bruidstaart Groningen
Bruiloft Menkemaborg Groningen
Trouwen in het bos Groningen
Trouwfoto Stadspark groningen
Bruiloft Feestfoto Drenthe Villa Kalkhoven
Bruiloft Friesland
Rondvaart grachten bruiloft foto
Kinderen op je bruiloft Groningen
Bruiloft vader en dochter Groningen

Supergave drone foto's

Love is in the air

Luxe trouwalbums


Ik help jullie graag bij het ontwerpen van een prachtig trouwalbum. Trouwalbums zijn er in diverse formaten, materialen en kleuren, zodat deze helemaal kunnen worden aangepast aan jullie wensen! Jullie album vertelt het verhaal van jullie dag.


Naast trouwalbums, maak ik ook graag ouderalbums of schattige harmonicaboekjes die je gemakkelijk kunt meenemen of cadeau kunt doen aan familie, getuigen en ceremoniemeester.

Bekijk hier mijn recente werk: