Yes, jullie gaan trouwen! Een dag waarop jullie de liefde vieren, samen met jullie dierbaren. Een dag vol plezier, goede gesprekken, een drankje, lekker eten en fijne muziek. Later zul je je deze dag herinneren als een van de mooiste dagen van jullie leven. Wanneer je je trouwalbum doorbladert, brengen de foto's je weer terug naar die ene speciale dag waarop jullie JA tegen elkaar zeiden voor het leven!


Als jullie trouwfotograaf help ik jullie met het vastleggen van deze momenten, met mijn foto's vertel ik jullie verhaal. Zelfs momenten die jullie niet bewust meekrijgen op de dag, leg ik voor jullie vast, zodat jullie deze later kunnen terugkijken. Dus zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Friesland, Groningen of Drenthe, neem dan snel contact met mij op!

Jullie liefde vastgelegd!

Mijn stijl: verhalend, warm, kleurrijk met oog voor detail.

"Echt zo bijzonder hoe je alles vastgelegd hebt 😍😍 Heel speciaal om de dag door middel van jou foto's weer zo terug te zien. Echt schitterend 🥰"

—E&E

bruiloft Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen
strandbruiloft met kinderen
bruidsfotografie groningen
Bruidsfotograaf Groningen
Trouwfotografie Menkemaborg Uithuizen
Bruidsfotograaf Groningen
Feestfotograaf bruiloft Groningen
Trouwen met kinderen Groningen.
Groepsfoto Groningen

Lieve woorden

E&E

1 / 7

"Zo jij bent snel! Ik kan echt maar 1 ding op je foto's zeggen, WAUW!!!! Niet normaal mooi!! Wat een prachtige beelden heb je gemaakt zeg 😍😍😍. Ik ben helemaal perplex. Wij zitten ook al de hele zondag op onze roze wolk na te genieten van de heerlijke dag. Je foto's zijn tot nu toe al helemaal precies alles wat we mooi vinden, ik ben reuze benieuwd naar de rest :)"

1 / 7

Tarieven

Bruiloft

- Vanaf 6 uur fotografie
- Kennismakingsgesprek
- Persoonlijk contact
- Preview binnen een week na de bruiloft
- Online galerij met jullie foto's

In de trouwbrochure lees je alles over mijn werkwijze en tarieven.

vanaf 1495 euro

"Wat een prachtige foto’s, boven verwachting mooi!! Susan heeft precies alle mooie momenten weten vast te leggen en we zijn na 3 dagen nog steeds niet uitgekeken."

—J&R


Vraag hier direct de trouwbrochure aan:

Trouwfotograaf Groningen
Trouwfotograaf Stadslab Groningen
Bruiloft feest fotograaf
Kasteel trouwen Groningen fotograaf
Bruidstaart Groningen
Bruiloft Menkemaborg Groningen
Trouwen in het bos Groningen
Trouwfoto Stadspark groningen
Bruiloft Feestfoto Drenthe Villa Kalkhoven
Bruiloft Friesland
Bruidsfotografie bos herfstbruiloft
Rondvaart grachten bruiloft foto
Kinderen op je bruiloft Groningen
Bruiloft vader en dochter Groningen
Bruiloft fotograaf de Kruimel Gasselte

Supergave drone foto's

Love is in the air

Werkwijze


Kennismaken

Wanneer jullie enthousiast zijn over mijn fotografie, plan ik graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Hierbij kan ik jullie alles vertellen over mijn werkwijze en kunnen we samen kijken of we een klik hebben. Als bruidsfotograaf kom ik op verschillende plekken, maar ik werk met name in Groningen, Friesland en Drenthe. Ik geef jullie dan ook graag tips voor verschillende leveranciers voor jullie bruiloft, zoals voor een trouwlocatie, videograaf, bruidstaart, trouwjurk, trouwpak, band, dj, visagiste, kapster etc.


Jullie verhaal

Bij bruidsfotografie start ik het liefst in de ochtend met het vastleggen van de voorbereidingen, zo vertel ik het verhaal van jullie hele dag. Dit is het moment dat jullie de mooie kleren aantrekken die jullie met zorg hebben uitgezocht. Mooie momenten die jullie delen met je ouders, broers/zus of vrienden. Vanaf dat moment volg ik jullie met mijn camera en leg alle bijzondere momenten vast tot en met het feest! De first-look, de ceremonie, taart, diner en feest! Ik vind het erg belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen, als fotograaf sta ik dichtbij jullie op jullie trouwdag.


Een tastbare herinnering

Na de bruiloft ga ik snel aan de slag met jullie trouwfoto's en maak een mooie preview met een paar beelden, zodat jullie al snel van jullie foto's kunnen genieten. Bij oplevering van jullie reportage, help ik jullie graag met het samenstellen van een luxe trouwalbum zodat jullie nog lang kunnen terugkijken op die mooie momenten. Naast trouwalbums, maak ik ook graag ouderalbums of schattige harmonicaboekjes die je gemakkelijk kunt meenemen of cadeau kunt doen aan familie, getuigen en ceremoniemeester.


Persoonlijke aandacht

Ik kies er bewust voor om slechts een beperkt aantal bruiloften per jaar vast te leggen. Dit heeft voor jullie een aantal voordelen. Persoonlijk contact, snelle levering en je kunt er verzekerd van zijn dat ik altijd vol enthousiasme en plezier jullie dag fotografeer!

Luxe trouwalbums


Ik help jullie graag bij het ontwerpen van een prachtig trouwalbum. Trouwalbums zijn er in diverse formaten, materialen en kleuren, zodat deze helemaal kunnen worden aangepast aan jullie wensen! Jullie album vertelt het verhaal van jullie dag.

Trouwalbum fotograaf Groningen

Bekijk hier mijn recente werk: