Festivalbruiloft Hoeve Kindergoed


Normaal fotografeer ik vaak bruiloften in Groningen, Friesland of Drenthe, maar voor de bruiloft van deze twee bruiden mocht ik op pad naar Ermelo. De dag begon met foto's op de mooie heide. Waar de first look met beide ouders plaatsvond. We liepen een rondje door het bos en maakten aan het eind nog een paar drone foto's, super gaaf! Daarna gingen we door naar Hoeve Kindergoed, waar de voorbereidingen voor de ceremonie in het bos al in volle gang waren.


Froukje en Annemieke hebben al twee kinderen en samen kwamen ze aanlopen bij de ceremonie. Terwijl ik fotografeerde hoorde ik prachtige muziek. De trouwambtenaar (Maureen Martens) sprak niet alleen prachtige woorden, maar zong ook hele mooie liedjes, wat de ceremonie extra emotie gaf en persoonlijk maakte! Het bruidspaar had prachtige geloften voorbereid, er werden ringen en armbanden uitgewisseld en de kinderen mochten het huwelijk officieel inluiden met de hamer.


De hele dag was heerlijk buiten, met fijne muziek van Plaatjes vullen gaatjes, lekker eten en spelletjes 馃帀. In het mooie avondlicht knepen we er nog even vijf minuten tussenuit om nog een paar toffe foto's te maken.


De dag werd afgesloten met een silent disco tijdens het gouden uurtje! 馃挍 Super leuk en het is altijd hilarisch wanneer iemand anders naar een ander kanaal luistert dan jij! Nadat ik ook lekker had meegedanst was het voor mij weer tijd om terug te keren naar Groningen, met camera's vol met toffe beelden!


Kortom een top dag! Hier een kleine selectie van de vele mooie beelden 馃グGaan jullie trouwen en zoeken jullie een fotograaf die de mooie momenten weet te vangen en je weer terugbrengt naar jullie mooie dag? Neem snel contact op om te checken of jullie datum nog vrij is in mijn agenda!