Terugblik 2022


Wat een geweldig fotografie jaar was het! Een jaar vol met lieve mensen die ik mocht fotograferen, bruidsparen, gezinnen, baby's, zwangere dames etc. Ongeveer 45.000 foto's maakte ik dit jaar, een duizelingwekkende hoeveelheid!

Ontzettend veel mooie, maar ook intens verdrietige momenten, mocht ik vastleggen om voor altijd te herinneren. Zo mocht ik voor mensen hun mooiste dag vastleggen, één van de eerste dagen hier op aarde of gewoon een dag in jullie leven. Ik zat zelfs in het complot van twee huwelijksaanzoeken! Er werd veel buiten getrouwd en het weer werkte gelukkig mee, prachtige ceremonies mocht ik vastleggen met een lach en een traan!

Dit jaar bracht de fotografie mij in 8 provincies, maar het meeste was ik te vinden in Groningen, Friesland en Drenthe. Ik mocht op hele mooie locaties fotograferen, ontdekte prachtige plekken, kwam in mooie studio's en bij mensen thuis.

De reis door de seizoenen komt terug in mijn foto's, van de kou in februari, tot de sneeuw in april, de hete zomer, prachtige herfst en de magische winter. Ik ben mijn archief ingedoken om de mooiste foto's van dit jaar voor jullie te verzamelen. Geniet mee van de highlights van dit jaar.


Bedankt voor jullie vertrouwen in mij.

Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar. Er staat al een aantal bruiloften in mijn agenda gepland, heel tof!


Sta jij in 2023 voor mijn lens? Stuur me snel een berichtje!