Bruiloft bij Landgoed Nienoord in Leek


Een prachtige bruiloft die ik van begin tot einde mocht vastleggen. De dag begon in Haren bij het bruidspaar thuis. De bruid zat in de make-up op de zolder met prachtig licht, terwijl de bruidegom een verdieping lager zijn voorbereidingen trof. Het was een heerlijk relaxte ochtend en al snel was het tijd voor de first look in de tuin. Een mooi en emotioneel moment!


De foto's maakten we bij het prachtige landgoed Nienoord, we liepen een rondje rondom de borg en vonden daar veel mooie plekjes voor de fotoshoot. Toen alle gasten waren gearriveerd, maakte het bruidspaar haar entree via de toegangsbrug bij de borg. De ceremonie vond plaats in de historische ridderzaal. Daarna was het tijd voor champagne, taart, gezellig kletsen en heerlijk eten. De dag werd afgesloten met een spetterend feest en ook dat mocht ik vastleggen. Ik vind het altijd super leuk om feestfoto's te maken en ik doe ook graag een dansje mee op de dansvloer!


Geniet mee van deze prachtige bruiloft.


Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie bruiloft in 2024 of 2025? Neem dan snel contact op om te checken of jullie datum nog vrij is in mijn agenda!