Deze prachtige dag begon bij de Pollepleats in Friesland. Het bruidspaar wilde aanvankelijk buiten trouwen, maar aangezien de weersvoorspellingen wisselend waren in de week voor de bruiloft, trouwden ze in de fantastische Broerekerk. Een droomlocatie! Dit mag eigenlijk geen plan B heten. De voorbereidingen vonden plaats in de bruidssuite, waar de bruid zich klaarmaakte samen met haar vriendinnen. Het was een heerlijke chaos. Tussendoor fotografeerde ik ook nog even het aankleden van de bruidegom.

In de Broerekerk was alles al prachtig versierd door Carolien van de Beer bloemen en styling. De gasten wachten met spanning totdat de bruidegom samen met zijn moeder en daarna de bruid met haar vader arriveerde. Wat een geweldige entree maakten ze en bij de ceremonie zag het bruidspaar elkaar voor het eerst, een prachtig emotioneel moment! Tijdens de ceremonie werd veel gelachen en vloeiden ook veel tranen door emotionele woorden die het bruidspaar sprak naar elkaar maar ook naar hun schoonfamilie en de mooie woorden van Kyra van Verbonden Woorden.

Na de ceremonie was het tijd voor champagne en taart en maakten we foto's in de Broerekerk.

Bij de Pollepleats was het tijd voor borrelen, lekker eten en een spetterend feest! Geniet mee van het verhaal van deze dag!

Lieve woorden

J & L

"Wauw!!! Wat een prachtige foto's heeft Susan van onze bruiloft gemaakt. Susan is gezellig en super professioneel. Ze weet de bijzondere momenten goed vast te leggen. Geweldig om onze grote dag zo terug te zien. We zijn nog aan het nagenieten na het zien van deze prachtige foto's."