Fotograaf op jullie trouwfeest


Jullie feest is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Hier willen jullie toch ook mooie foto's van! Zo vertel ik het complete verhaal van jullie dag en wordt jullie trouwalbum afgesloten met prachtige beelden van jullie feest! Hoe leuk is het om de gezichten van jullie gasten te zien wanneer jullie de openingsdans doen.


Ik dans graag met jullie mee en meng me op de dansvloer tussen jullie gasten. Jullie krijgen die mooie foto's van de openingsdans, oma die een dansje waagt op de dansvloer, toffe actiebeelden en een groot feest met al jullie dierbaren. Gaan jullie voor een DJ, een band of silent disco, ik ben graag van de partij! Voor mooie feestfoto's is het wel leuk als het feest goed op gang is, dus laat mij langer blijven dan tot een half uurtje na de openingsdans, want dan weet je zeker dat jullie gasten lekker los gaan op de dansvloer!


Wanneer je graag foto's wil van jullie feest, check dan of jullie fotograaf goed kan flitsen, want dat is wel essentieel voor mooie beelden van jullie feest! En een kleine tip: zorg ervoor dat de DJ lekker veel lampjes mee neemt, dat geeft niet alleen een fijne sfeer, maar geeft ook een extra mooi effect aan de foto's! Of kies voor leuke led sticks om mee te dansen, toffe beelden verzekerd!


Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie bruiloft die ook toffe feestfoto's kan maken? Stuur me snel een berichtje om te checken of jullie datum nog vrij is in mijn agenda.