Buiten trouwen in een prachtige tuin


Wat een prachtige dag was de bruiloft van deze twee lieve mensen. Normaal gesproken werk ik voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe, maar deze keer maakte ik graag een uitzondering! E&E trouwden namelijk in een prachtige tuin! De bruid maakte zich samen met haar bruidsmeisjes thuis klaar. Tussendoor ging ik nog even naar de bruidegom die samen met de kinderen bij zijn ouders was. Het bruidspaar zag elkaar pas voor het eerst tijdens de ceremonie, wat een mooi moment toen zij samen met hun kinderen naar voren liep.

Een prachtige ceremonie met emotionele en grappige speeches volgde en uiteraard zeiden ze beide JA! De kinderen waren speciale getuigen van het huwelijk en mochten ook hun handtekening zetten, super leuk om hun ook zo te betrekken bij deze speciale dag.


Na de ceremonie was er tijd voor taart en lekkere drankjes. Er was een springkussen en een trampoline, dus de kinderen op de bruiloft vermaakten zich opperbest! Nog meer speciale speeches volgden met heel bijzondere cadeaus. Ik pinkte zelfs een traantje weg achter mijn camera toen de zoon van het bruidspaar zijn ouders toesprak met een prachtig gedicht en een heel gaaf cadeau! In het geheim hadden de twee jongens een portret laten maken voor hun ouders, super lief.


Na het eten gingen de voetjes van de vloer tijdens het tuinfeest, daar maakte ik nog een paar mooie sfeerbeelden voordat ik weer vertrok richting Groningen.

Lieve E&E dank voor jullie vertrouwen in mij en ik wens jullie alle geluk en gezondheid in jullie huwelijk!

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Vraag hieronder de trouwbrochure aan!