Buiten trouwen in Drenthe


Wat een prachtige dag was dit! Op een zonnige september dag gaf dit bruidspaar elkaar het jawoord. Het was een heerkijk relaxte dag. Geen poespas, gewoon veel liefde, lekker eten en vieren met familie en vrienden.

Toen ik 's ochtends aankwam bij de bruidegom stond de prachtige trouwauto al klaar om te vertrekken. Tijdens het aankleedmoment werd veel gelachen en al snel was iedereen klaar om te vertrekken.

De bruid werd geholpen in haar jurk door haar moeder en zus, terwijl haar de rest van het gezin trots toekeek. Daarna volgde de mooie first look bij de voordeur waarbij het bruidspaar elkaar voor het eerst kon bewonderen in hun trouwkleding, dat vind ik altijd een heel mooi moment!

We maakten foto's op het Dwingelderveld en het bruidspaar had daar veel bekijks en kreeg veel felicitaties van de wandelaars en fietsers die genoten van de prachtige Drentse natuur.

Bij Narline in Zuidwolde stonden de gasten het bruidspaar op te wachten toen zij arriveerden in de mooie trouwauto. De ceremonie vond plaats in de prachtige tuin die nog volop in bloei stond. De BABS was een collega van de bruid wat de ceremonie extra persoonlijk maakte. Ook bijzonder was dat de opa van de bruid aanwezig was bij de bruiloft, heerlijk om de band tussen grootouders en hun kleinkinderen vast te leggen. Een heel bijzonder moment om mee te maken!

Na het jawoord was het tijd voor taart, borrelen en een heerlijke barbecue. Toen was het voor mij weer tijd om terug te rijden naar Groningen. Geniet mee met een aantal favorieten van deze geweldige dag.