Zwangerschapsshoot in Drenthe


Op een mooie herfstdag sprak ik 's ochtends vroeg af met Tessa voor een zwangerschapsshoot op een prachtige locatie in Drenthe. De ochtendzon scheen door de bomen terwijl wij mooie plaatjes schoten. Wat een prachtige zwangere buik heeft Tessa. Nog even en dan is de kleine er! Een bijzonder moment om vast te leggen, zodat je later kunt terugkijken op deze speciale periode. De bomen waren prachtig gekleurd en het water bij dit meer is super blauw! Er was zelfs iemand die een duik nam. De jurken die Tessa had meegenomen kwamen prachtig uit in deze omgeving. We hadden veel lol samen en na een klein uurtje keerden we terug naar de auto. Na het versturen van de foto kreeg ik een heel lieve review van Tessa:

"Super blij met de prachtige zwangerschapsfoto’s die Susan van mij gemaakt heeft. De fotoshoot was echt super relaxed & het resultaat is echt bizar mooi. Echt een grote opgave om een keuze te maken, het licht in de foto’s is echt perfect en zorgt voor een mooie sfeer, daarnaast weet Susan precies mij te fotograferen zoals ik ben terwijl zij mij niet kent/kende! Zeker een aanrader!"

Ik leg met liefde jouw zwangerschap vast! Tip: boek een zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot en je krijgt een harmonicaboekje met jouw foto's gratis!